Vi pusser opp badet ditt

Vi har lang erfaring med oppussing av bad. Siden oppstarten har vi pusset opp over 150 bad for fornøyde kunder. Vi vet hvordan et bad skal totalrenoveres for å tåle vann og fuktighet gjennom 30 års bruk.

Vi gir 12 års garanti på baderom

Våre håndverkere har god kunnskap og lang erfaring i faget. Vi gir deg god dokumentasjon og 12 års tetthetsgaranti.  Det hever verdien av din bolig.

Fast pris og ferdig til avtalt tid

Oppussing av bad involverer en rekke fagområder. Rørlegger, elektriker, snekker, flislegger og maler er involvert i prosessen. Det er derfor viktig med god prosjektledelse for å sikre fremdriften. Normalt bruker vi 4–6 uker på totalrenovering av et bad. Fast pris og ferdigstillelsestidspunkt avtales på forhånd.

baderomDetaljer er viktig når et bad pusses opp. Her ser du et bad vi har bygd i Hoberveien i Sandefjord.

Prosjektstyring

Ved å la oss ta prosjektansvaret for badet ditt, så kan du trygt bruke tiden på andre ting eller reise bort mens vi pusser opp badet ditt. Vi sørger for at alle involverte håndverkere utfører arbeidet med høy fagmessig kvalitet.

Vår elektriker som monterer stikkontakt på et bad i Tønsberg.

Litex proffsystem

Vi bruker Litex proffsystem. Litex membranplater er membran og våtromsplate i ett. Platene er vann- og damptette og er anbefalt av SINTEF Byggforsk.

Her er en film som viser hvordan våre håndverkere bygger opp et bad.

Vil du ha et uforpliktende tilbud og ønsker en befaring, ta kontakt i dag via kontaktskjemaet nederst på siden.

Aktuelle fagområder

 
project-management
roller-brush
faucet
leak
sculpt
tiles
electrician
tiles

Relaterte artikler

Velg fagfolk når du pusser opp våtrom